filter_list

Code 2 HTML

Sunday 30.12.2001

Da er enda et lite, men utrolig avansert program ferdig. Dette programmet er mye mer avansert enn det det ser ut som når du kjører det. Mangt et hodebry har gått inn i dette lille programmet. Programmet er bygd med tanke på at det skal oversette programmerings-kode over til HTML-kode med fargelegging av ord, tegn og annet som man skulle kunne tenke seg. En del av problemet var at om jeg prøvde å vise en HTML-kode på en web-side, ville den selvsagt oppfatte taggene fra denne koden, og ødelegge hele sulamitten. Til slutt fant jeg en god løsning på problemet, og månedsvis med utvikling for dette programmet ser ut til å gå mot slutten. I tillegg lagde jeg et svart/hvitt filter, slik at man kunne se koden i svart/hvitt med grånyanser spesielt optimalisert for å bli skrevet på en svart/hvitt skriver. Se flere detaljer her.

Webmail med lesning av mailer

Wednesday 26.12.2001

Den lille buggen fra tittel-linja ble fikset (se bildet nedenfor). La også til mulighet for lesing av mailer og sending av mailer. I tillegg må man ha mulighet til å logge ut fra systemet etter at man er ferdig med å lese sine mails.

Webmail tildig utgave

Tuesday 25.12.2001

Et godt tidspunkt for å fullføre min web-baserte POP3 e-mail leser. Mesteparten av dette systemet har blitt skrevet tidligere, men jeg skal nå prøve å fullføre hele mesterverket med et skikkelig interface. Som du ser, er det nå nesten ferdig, men det er likevel noen små rariteter. Se for eksempel emne-linje for den siste mailen. Merk at all kommunikasjon med mail-server skjer gjennom sockets. Dvs at all kode som sørger for henting av mails er skrevet av meg personlig.

Bilen er SOLGT !!

Sunday 16.12.2001

Arbeidgiver ville gjerne ha en funksjon for å plassere teksten "SOLGT!" over bildene av bilene når bilene ble solgt. Dette var vanskeligere enn det jeg først tenkte, men det ble likevel fullført med stil.

Autosenteret websider ute på nett

Saturday 15.12.2001

Til slutt ble sidene plassert ute på webben. Sidene er tilgjengelige her: www.autosenteret.com. Arbeidgiver fikk også dreisen på administrasjons-funksjonen, og har puttet opp mange bilder uten hjelp av meg. Et hjelpe-dokumente ble lagt ved, og alt ser ut til å fungere som forventet.

Autosenteret design

Thursday 13.12.2001

Det var hele tiden meningen med dette prosjektet at det jeg gjorde, skulle bli implementert inne i det originale layoutet på sidene. Det har jeg nå gjort, og alt ser ut til å fungere perfekt.

Wizard-basert bildebehandlingsprogram

Tuesday 11.12.2001

Prosjektet trenger også en enkel måte å endre størrelsen på bildene, da arbeidsgiver ikke er så veldig god med datamaskiner, og ikke sånn umiddelbart klarer å forandre størrelsen på bildene gjennom et bildebehandlings-program. Derfor lagde jeg en enkel "wizard" som gjør alt arbeidet for ham. Grunnen til at jeg måtte gjøre dette, er at det ikke er alle nett-leverandører som inkluderer støtte for bildebehandling i sine PHP-oppsett.

Autosenteret administrasjonssider

Monday 03.12.2001

Nesten ferdig med administrasjons-funksjonen på bestillings-oppdraget som jeg tok på meg. Driver så smått med dette prosjektet samtidig som jeg leser på eksamen. Det ser bra ut så langt...

2017

2016

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2005

2004

2003

2002

2001