filter_list

Tidlig prototype

Monday 29.07.2002

Tenkte bare at det kunne vært interessant å se hvordan desktop'en min ser ut når jeg jobber på jobben. Dette er en tidlig prototype av et system som skal ta i bruk mye senere.

Flytting av websider fra HiNT til IT-Gruppa

Sunday 28.07.2002

Til slutt kom de nye sidene ut på nettet. Da disse sidene bruker funksjonalitet som ikke er støttet på den offisielle student-serveren, velger jeg å flytte hele stasen over på datagruppa sin server. Dette vil gi meg all den friheten som jeg er på jakt etter.

Den internasjonale bjørnekonferansen

Friday 26.07.2002

Da er endelig det prosjektet som vi stort sett har arbeidet med på Bravida den siste tiden ferdig. Prosjektet er en kart-portal som skal brukes på den internasjonale bjørnekonferansen på mandagen. Resultatet er fritt tilgjengelig på nett.

Hva har så jeg gjort? Hovedoppgaven var å designe utseendet på siden. Da jeg ble ferdig med det, fant vi ut at vi manglet en del funksjonalitet. Ettersom at jeg hadde drevet en del med java og applets fra før, fikk jeg den oppgaven. Appleten fikk en del ny funksjonalitet som vi trengte for denne spesifikke portalen. Ambisjonsnivået er som vanlig utrolig høyt, så de hadde ikke planlagt alle detaljer på forhånd. Den portalen som de hadde fra før hadde ikke de mulighetene som vi trengte for dette prosjektet. Funksjoner som jeg la til, er støtte for flere språk (kun norsk var mulig fra før), implementering av tooltips i en utgave av java som i utgangspunktet ikke støtter dette og inntegning av linjer mellom punktene. Under implementeringen av disse funksjonene kom jeg også over en hel del feil i den originale oppbygningen. Disse ble selvsagt rettet opp, og resultatet ble et mye mer stabilt system.

Når så denne oppgaven var gjennomført, måtte også resten av siden oppdateres. Diverse løsninger ble diskutert for å få funksjonaliteten på topp samtidig som brukervennligheten også er så god som bare overhodet mulig. I tillegg hjalp jeg til med å designe informasjons-vinduene, og å skrive en del SQL. Resultatet ble iallefall noe som vi kan stå for i ettertid.

Selvskryt

Friday 19.07.2002

Da har jeg endelig fått tid til å redesigne disse sidene. Fremdeles er det kun én ting som gjelder: Selvskryt side opp og side ned. Håper likevel at du finner noe på disse sidene som du kan fatte interesse for.

2017

2016

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2005

2004

2003

2002

2001