filter_list

FileCut 2

Wednesday 28.03.2001

FileCut 2 nådde 2000 nedlastinger hos ZDNet.

Rotate

Tuesday 27.03.2001

Jeg la til nok en applet, Rotate. Denne roterer et bilde rundt sin egen akse til evig tid. Egentlig ikke så veldig interessant i seg selv, men verdt en kikk.

Avansert bildebehanding i Java

Sunday 25.03.2001

Jeg klarte å bryte enda en barriere innen java. Endelig har jeg muligheten til å bruke avanserte grafiske effekter. Hvis du sammenligner Plasma og Plasma 2, vil du se en betydelig økning i detaljgrad og hastighet. Koden til denne måten å generere grafikk på er så avansert at jeg ikke vil legge ut kildekoden denne gangen. For å bevise dette, laget jeg også en bumpmap applet som skal vises til høyre for denne teksten.

Simtel distribuerer FileCut 2

Monday 19.03.2001

Simtel.net har endelig tatt imot filen jeg sendte dem. Dette tok en og halv måned med IQ-test, men det gikk da til slutt. Håper at alle systemene de ville at jeg skulle bruke, fungerer slik det var ment, og at flere nå vil få kjenskap til dette programmet. De brukte min beskrivelse, og lastet i tillegg opp programmet opp til omtrent hele verden.

War Games og WildTangent

Friday 16.03.2001

War Games ble endelig startet. Det må jeg si - imponerende. De fire første oppdragene er lagt ut på hjemmesidene deres. Spillet fungerer som et hvilket som helst RTS spill, bare at det er i full 3D og rent nett-basert. Når spillet sier loading, laster den faktisk data fra nettet, ikke fra CD eller fra harddisk, slik det vanligvis er når man ser en slik skjerm.

Jeg prøvde også å lære meg å bruke WildTangent, det avanserte nettbaserte 3D-systemet som dette spillet benytter. Se her hva jeg klarte å lage ved hjelp av en tekst på hjemmesidene deres. Beveg spilleren frem og tilbake ved hjelp av [S] og [X]. [A] brukes til å skyte. Trykk ned musen i bildet og hold den nede samtidig som du beveger på pekeren for å sikte.

CD-tre

Wednesday 14.03.2001

Jeg lastet opp et nytt program jeg lagde i helgen, CD-Tree. Dette programmet leser gjennom en CD / diskett / ZIP eller lignende for å finne innholdet og størrelser, slik at du enkelt kan lage et CD-cover for CD-ene dine. Et enkelt lite program som er utrolig enkelt å bruke.

Sparkle m.m.

Wednesday 07.03.2001

Jeg lastet opp en ny grafisk leke, Sparkle. Beveg musen over appleten for å skape spesiell effekter. Snake ble oppdatert. Jeg tror jeg klarte å fjerne et problem som har irritert meg lenge. Jeg har aldri vist om dette problemet egentig eksisterer. Det har hele tiden eksistert inne i hodet mitt, men nå har jeg fått testet det skikkelig, og fant ut at - jada, problemet var der det. Man lærer noe nytt hver dag, og nå er jeg da altså en mer garvet java-programmerer. Problemet besto i ladding-rutinen ved oppstarten. Jeg har ladri visst om ladde-telleren fungerte som den skulle. Jeg har ingen treg linje å teste det på, men jeg fant ut av det likevel.

"Firmasiden" ble også oppdatert. Denne siden vil bli oppdatert mer fremover, med tanke på intelligent innhold. En pengemaskin er i ferd med å bli dannet.

Neste generasjon "virkelighets-TV" starter om ca. 1 uke fra nå. Denne inkarnasjonen kalles War Games. Les mer om dette på deres hjemmeside.

2017

2016

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2005

2004

2003

2002

2001